<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=135298703709534&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Yhdessä tekeminen, kehittymisen tukeminen, avoin ja keskusteleva yhteisö sekä luottamuksen ilmapiiri ovat syitä, joiden takia työntekijämme nauttivat olla meillä töissä. Saimme kunnian tulla valituksi Euroopan parhaiden työpaikkojen joukkoon, kun sijoituimme koko Euroopan laajuisessa Great Place to Work® -tutkimuksessa sijalle 16 pienten yritysten sarjassa.


Alfame sijoittui sijalle 16 eilen illalla julkaistulla Euroopan parhaiden työpaikkojen listalla. Great Place to Work -tutkimuksen mukaan kilpailun kärkikastiin päässeet yritykset ovat rakentaneet työpaikan, joka on  liiketoiminnan edelläkävijyyden lisäksi luonut loistavat puitteet työntekijöiden viihtyvyydelle.

Great Place to Work -kilpailussa menestyneitä yrityksiä kuvaillaan työpaikoiksi, joissa työntekijät kautta organisaation voivat luottaa johtajiinsa, nauttia työkavereidensa seurasta ja olla ylpeitä työstään. Olemme Alfamella iloisia, että työntekijöidemme mielestä olemme yritys, joka edistää kunnioitusta, luottamusta ja reiluutta sekä innostaa kehittymään.

GPTW tapahtuma TukholmassaAlfamen toimitusjohtaja Janne Tirkkonen on tyytyväinen tulokseen ja uskoo että Alfamen toiminnan arvot ovat keskeisessä roolissa menestyksessä. “Meillä Alfamella kulttuurimme kiteytyy kolmeen kulmakilveen, jotka ovat hakkeruus, sisukkuus ja yhteistyö. Nämä toimintaamme ohjaavat tekijät luovat vankan pohjan kasvaa ja kehittää yrityskulttuuriamme entistä mielekkäämmäksi. “

Aiempina vuosina Alfame on  saavuttanut hyviä sijoituksia Suomen Great Place to Work -listalla: helmikuussa 2019 Alfamen sijoitus oli 2. pienten yritysten listalla, sitä edelliset sijoitukset olivat 2018 sija 9, 2017 sija 11 ja 2016 sija 13.

Katso koko Euroopan GPTW-lista täältä.