<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=135298703709534&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Yhteistyö uudistaa integraatioalustan ja ajattelua

Alfame auttoi Canonia päivittämään sähköisen allekirjoituksen integraatioratkaisun. Yhteistyön myötä myös Canonin ymmärrys integraatioiden hyödyntämisestä laajentui entisestään. Yhteistyö Alfamen kanssa uudisti Canonin sisäistä ajattelua siitä, miten integraatioita kannattaa tehdä tulevaisuudessa. 

Tilaa laajempi casekuvaus sähköpostiisi

Yhteistyö Alfamen kanssa näkyy monissa eri asioissa, joista tärkeimmät ovat sisäisen ajattelun kehittyminen ja integraatioalustan hyödyt meidän omassa asiakasrajapinnassa.

- Petri Välimäki, Canon Oy

Yleiskäyttöinen integraatioalusta syntyy

Alfamen ja Canonin yhteistyö alkoi sähköisen allekirjoituksen integraatioratkaisun päivittämisellä. Uuden integraatioväylän lisäksi yhteistyö Alfamen kanssa uudisti Canonin sisäistä ajattelua siitä, miten integraatioita kannattaa tehdä tulevaisuudessa. Tällä hetkellä Canon-integraatioväylä palvelee sähköisen allekirjoituksen lisäksi myös laajemmin yleiskäyttöisenä integraatioalustana. 

Integraatioalustan hyödyt Canonin liiketoiminnalle

Canon toimittaa asiakkailleen dokumentinhallintajärjestelmiä, ja Alfamen rakentama integraatioratkaisu antaa paremmat kyvykkyydet integroida Canonin järjestelmä asiakkaiden erilaisiin järjestelmiin. Integraatioalustan lisäksi keskeistä on ollut myös tietoisuuden herääminen alustan mahdollisuuksista ja hyödyistä Canonin liiketoiminnalle laajemmassa mittakaavassa.

Tilaa koko asiakastarina sähköpostiisi täyttämällä oheinen lomake. 

Tilaaminen on maksutonta, eikä sido sinua mihinkään. Täyttämällä lomakkeen annat luvan markkinointiviestintäämme, jonka voit kuitenkin perua milloin vain.

Tilaa laajempi casekuvaus sähköpostiisi

Canon-logo

 

Canon Oy kuuluu maailmanlaajuiseen Canon EMEA -ryhmään, joka toimii noin 120 maassa ja työllistää noin 18 000 ihmistä. Canon tarjoaa tulostuksen-, dokumentin- ja informaationhallinnan sekä liiketoiminnan kehittämisen ja ulkoistusliiketoiminnan asiantuntija-palveluita. Canon on edelläkävijä myös ammattitulostamisen ratkaisuissa. Vuonna 1937 perustettu Canon on ollut kuvantamisen johtohahmo jo yli 80 vuotta.

Canon yritysratkaisut

 

Kuulostaako hyvältä? Ota yhteyttä myyntiimme!
Ota yhteyttä