<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=135298703709534&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Yhteistyötä vuodesta 2008

PRH:n ja Alfamen yhteistyö alkoi jo 10 vuotta sitten arkkitehtuurin kuvaamisella, jonka jälkeen yhteinen tekeminen on laajentunut ja kehittynyt merkittävästi. Tutustu kuvaukseen prosessiohjauksen digitalisoinnista ja prosessimoottorin hyödyntämisestä, jonka avulla hakemusten käsittelyaika on lyhentynyt merkittävästi!

Tilaa laajempi casekuvaus sähköpostiisi:

Laskennallisesti ratkaisu säästää useita päiviä käsittelyajoista!

- Juha Myllyaho, Patentti- ja rekisterihallitus

 

Prosessiohjauksen digitalisoinnilla eroon paperisista hakemuksista

Yksi prosessiohjauksen tärkeimmistä tavoitteista oli pystyä luopumaan paperisista tavaramerkki- ja mallioikeushakemuksista ja siirtyä täysin sähköiseen käsittelyprosessiin. Hakemusten digitalisointi oli suuri sisäinen muutos PRH:n toiminnassa, mutta se onnistui yli odotusten: loppukäyttäjät ovat olleet hyvin tyytyväisiä Alfamen toteutukseen. Prosessikaavioista saa selville esimerkiksi sen, miten uusi tavaramerkkihakemus etenee PRH:n sisällä.

Sujuvaa yhteistyötä

Pitkän yhteistyön aikana PRH:lla ollaan erityisen tyytyväisiä Alfamen sitoutumiseen sekä motivaatioon rakentaa asiakkaalleen parhaita mahdollisia ratkaisuja. Alfamen jatkuvasti kehittyvät toimintatavat sekä asiantuntijuus uusimmista teknologioista petaavat vahvaa jatkoa yhteistyölle myös tulevaisuudessa.

Tilaa koko asiakastarina sähköpostiisi täyttämällä oheinen lomake. 

Tilaaminen on maksutonta, eikä sido sinua mihinkään. Täyttämällä lomakkeen annat luvan markkinointiviestintäämme, jonka voit kuitenkin perua milloin vain.

 

Tilaa laajempi casekuvaus sähköpostiisi:

Patentti- ja rekisterihakemus

Patentti- ja rekisterihallitus (PRH) kuuluu työ- ja elinkeinoministeriön (TEM) hallinnonalaan ja se neuvottelee vuosittain ministeriön kanssa toimintansa tulostavoitteet. PRH on nettobudjetoitu virasto, mikä tarkoittaa sitä, että se kattaa noin 95% menoistaan omilla palvelutuloillaan. PRH edistää teknistä, taloudellista ja yhteisöllistä kehitystä niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin.

PRH rekisteröi yritykset, säätiöt ja yhdistykset sekä tutkii ja myöntää patentit, hyödyllisyysmallit, tavaramerkit ja mallisuojan. Lisäksi PRH huolehtii tilintarkastajien hyväksymisestä ja valvonnasta sekä valvoo yhteishallinnointilain noudattamista tekijänoikeuden yhteishallinnointiorganisaatiossa.

Patentti- ja rekisterihallitus

 

Kuulostaako hyvältä? Ota yhteyttä myyntiimme!
Ota yhteyttä