Uutiset

Alfame jatkaa kasvuaan ja on varmistanut viime kuukausina useita uusia julkishallinnon asiakkuuksia. Projekteihin kuuluu muun muassa yhteiskunnallisesti tärkeä Sähköinen perhekeskus -projekti, jossa kootaan DigiFinlandin perhepalvelut sähköisesti yhden palvelun alle.

Lue uutinen

Uutiset, Alfame työpaikkana

Taas on syytä juhlia! Kipusimme Great Place to Work -listauksessa kolmannelle sijalle vuoden 2021 poikkeuksellisessa tutkimuksessa. Tällä kertaa tutkimuksessa painotettiin organisaatioiden johtamistoimia koronakriisin aikana.

Lue uutinen

Uutiset

Alfamen tiedote 9.2.2021 | Patentti- ja rekisterihallitus (PRH) kilpailutti strategiansa kannalta keskeiset sovelluskehityksen asiantuntijapalvelut ja valitsi kumppanikseen Alfamen. PRH uskoo sovelluskehityksessä avoimeen lähdekoodiin ja kertoo palvelujen digitalisoinnin olevan lähivuosina toimintansa painopisteenä.

Lue uutinen

Uutiset

Yli 30 prosentin vuosikasvua tekevä Alfame panostaa ketterään kehitykseen ja työntekijöidensä hyvinvointiin

Alfame valittiin KEHA-keskuksen laajassa kilpailutuksessa sähköisen asioinnin palvelutuottajaksi. KEHA-keskus on ELY-keskusten sekä TE-toimistojen kehittämis- ja hallintopalveluja tuottava virasto. KEHAn arvion mukaan sähköisen asioinnin kokonaisuuden osuus kuuden vuoden puitejärjestelyn kokonaisarvosta on yhdeksän miljoonaa euroa. Alfamen liikevaihto 6/2020 päättyneellä tilikaudella oli 5,7 miljoonaa euroa. Sopimus on jatkoa aiemmalle yhteistyölle Alfamen ja KEHA-keskuksen välillä.

Lue uutinen

Uutiset

Olemme päättäneet muokata liiketoimintastrategiaamme ja keskittyä tulevaisuudessa aiheisiin, jotka motivoivat koko henkilöstöämme eniten. Me Alfamella näemme panimoteollisuudessa suurta käyttämätöntä potentiaalia ja suuntaamme sinne enemmän voimavarojamme.

Lue uutinen

Uutiset

Ylpeänä ja rinta rottingilla voimme iloita kuuluvamme jälleen Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon. Tällä kertaa nostimme sijoitustamme roimasti peräti sijalle 2.! Jo viidettä kertaa osallistuimme Great Place To Work® -tutkimukseen ja jo neljättä kertaa sijoituimme – aina vain parantaen. 

Kiitos erinomaisesta sijoituksestamme kuuluu jokaiselle alfamelaiselle, joka on rakentamassa kulttuuriamme ja luomassa luottamuksen ilmapiiriämme!

Lue uutinen

Uutiset

Alfame on hyväksytty toimittajaksi Hanselin dynaamiseen hankintajärjestelmään. Dynaaminen hankintajärjestelmä (DPS) on täysin sähköinen hankintamenettely, joka on avoin kaikille soveltuvuusehdot täyttäville tarjoajille koko kestonsa ajan. Päästäkseen osaksi järjestelmää on yrityksen täytettävä soveltuvuusvaatimukset.

Lue uutinen

Uutiset

Osallistuimme tänä vuonna neljättä kertaa Great Place to Work® -tutkimukseen ja iloksemme voimme kertoa, että sijoituksemme listan sijalla nousi jälleen! Olemme nyt Suomen parhaiden työpaikkojen listalla sijalla 9.!

Lue uutinen

Uutiset

Alfame on jälleen saavuttanut Suomen Vahvimmat –sertifikaatin, joka vahvistaa taloutemme ja toimintamme olevan vakaalla tolalla! Sertifikaatin saavuttaa vain 12 % suomalaisista yrityksistä, joten aivan arkipäiväisestä tunnuksesta ei siis ole kyse.

Lue uutinen

Uutiset

Alfame osallistui kolmatta kertaa Great Place to Work® -tutkimukseen ja paransi jälleen sijoitustaan Suomen parhaiden työpaikkojen listalla ollen tänä vuonna sijalla 11.

Lue uutinen

Uutiset

Alfame on valittu kahdella eri osa-alueella mukaan Apotti-hankkeen asiantuntijapalveluiden puitejärjestelyyn. Apotti-hanke on sosiaali- ja terveydenhuollon muutoshanke, jonka tavoitteena on ottaa käyttöön yhtenäinen järjestelmä ja kehittää siten toimintaa ja toiminnan laatua.

Lue uutinen

Uutiset

Deloitte on listannut tämän vuoden osalta nopeimmin kasvaneet teknologiayritykset ja Alfame on sijoittunut sijalle 42. Sijoittuminen oli Alfamelle jo neljäs peräkkäisinä vuosina.  

Lue uutinen

Uutiset

Alfame varautuu kasvuun pääkaupunkiseudulla ja muuttaa uusiin tiloihin. Löydät meidät jatkossa uudesta osoitteestamme Kuortaneenkatu 7, 00520 Helsinki

Lue uutinen

Uutiset

Alfame on valittu jälleen Kauppalehden Menestyjät- ja Kasvaja-yritysten joukkoon.

Lue uutinen

Uutiset

Alfame Systems Oy osallistui toista kertaa Great Place to Work -tutkimukseen ja nousi Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon. Great Place to Work Finland on jo 14 vuoden ajan koonnut listan Suomen parhaista työpaikoista. Tutkimus pohjautuu hyvän työpaikan määritelmään: Hyvä työpaikka on sellainen, jossa työntekijät luottavat organisaationsa johtoon, ovat ylpeitä siitä mitä tekevät ja nauttivat työtovereidensa kanssa työskentelystä.

Alfame on kasvanut vakaasti pitkään ja oli mm. viimeisellä Deloitte Technology Fast 50 -listalla sijalla 26. Taloudelista vakautta kuvaavat valinnat Suomen Vahvimmat ja Menestyjät -luokituksiiin. It-alan huippuosaajien liiketoiminta pohjautuu alan parhaisiin osaajiin ja toimintatapoihin, ja tällöin on hyvin suuri merkitys sillä, millainen on yrityksen työkulttuuri. Laadukkaita palveluita tarjotakseen on pärjättävä rekrytointimarkkinoilla ja työn mielekkyyden ja työssä viihtyvyyden merkitys on suuri.

Lue uutinen

Uutiset

Alfamen tilikausi 1.7.2014 – 30.6.2015 osui liikevaihdon kasvun suhteen ns. nappiin. Kasvua kertyi 31,3 % ei siis liikaa tai liian vähän vaan juuri tavoitteiden mukaisesti hallitun sopivasti. Liikevoittomme oli 101 949 euroa. Henkilöstömäärä kasvoi tilikauden aikana 35 % ollen tilikauden lopussa 31 henkilöä.

Lue uutinen

Uutiset, Julkishallinto

Voitto tiukassa kisassa

Alfame valittiin mukaan KL-Kuntahankintojen puitesopimukseen Palvelualue B:ssä, suunnittelu- ja määrittelypalvelut sekä Palvelu C:ssä, integraatiot, ohjelmointi ja testaus.

Lue uutinen

Uutiset

Tuotannon tehokkuuden mittauksessa Alfame saavutti tähän saakka parhaat tulokset Suomen vertailuaineistossa, kun Patentti- ja Rekisterihallitus mittautti taloushallinnon maksujen kohdistus -ratkaisun, kansainvälisesti tunnettuun toimintopisteanalyysiin pohjautuen.

Lue uutinen

Uutiset

Deloitte Technology Fast 50 -ohjelma on listannut Suomen teknologia-alan kasvuyritykset 2014.

Alfame on listalla noudattaen tavoitteensa mukaista vakaata kasvua, joka takaa laadukkaat toteutukset sekä uusille, että olemassa oleville asiakkaille. Hallittu kasvu auttaa meitä tavoitteessamme olla Suomen luotettavin ohjelmistoratkaisujen kehittäjä ja toimittaja.

Lue uutinen

Uutiset

Kesäkuussa päättynyt tilikausi 1.7.2013 – 30.6.2014 oli Alfamelle kaikilla mittareilla erinomainen. Liikevaihto kasvoi 8,6 %. Kannattavuus pysyi yrityksen tavoitteiden mukaisesti positiivisena, vaikka laskikin edellisestä vuodesta jonkin verran. Kannattavuuden lasku johtui etupainotteisista panostuksistamme tuotantoomme ja tulevaisuuden kasvuun. Henkilöstömäärä kasvoi tilikauden aikana 28 %.

Lue uutinen

Uutiset

Alfame on valittu Päijät-Hämeen kuntien Sharepoint -ympäristön kehittämisen puitesopimustoimittajaksi. Puitejärjestelyyn osallistuvat Päijät-Hämeen kunnat: Hollolan kunta, Heinolan kaupunki, Kärkölän kunta, Lahden kaupunki, Nastolan kunta, Orimattilan kaupunki, Padasjoen kunta sekä Päijät-Hämeen Liitto. Puitejärjestelyn kesto on kaksi vuotta ja hankintaan sisältyy optio 1 + 1 vuotta.

Lue uutinen