<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=135298703709534&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

pohjalaisen luotettavaa aitoa digitalisaatio-osaamista 100% TYYTYVÄISYYSTAKUULLA

Meillä on sama työn tekemisen perintö, kuin Keskipohjanmaan kuuluisilla veneentekijöillä, kirkonrakentajilla ja talonrakentajilla. Niitä ei tehdä hosumalla, eikä antamalla turhia lupauksia. Työ on tekijänsä tapa puhua, millainen ihminen hän on. Meilläkin on sama luonne tehdä laatua – huonoa ei kehtaa asiakkaalle antaa, eikä luvata liikoja, vaikka priimaa tuppaakin tulemaan. Olemme tämän päivän käsityöläisiä, digitaalisaation ammattilaisia ja siksi myönnämme työllemme 100% tyytyväisyystakuun!

takuu.png

Mielestämme aito digitalisaatio syntyy yhdistämällä innovatiivisesti uutta ja vanhaa. Me olemme tehneet jo vuodesta 2004 asti töitä, jotta tuntisimme parhaat ratkaisut ja harjoitelleet toistakymmentä vuotta soveltamaan niitä erilaisiin haasteisiin useilla eri toimialoilla. Olemme vahvasti rakentamassa kilpailuetua ja –kykyä luovia toteutuksia integroimalla parhaat ratkaisut sekä modernisoimalla olemassa olevat investoinnit digitalisaation alustaksi ja mahdollistamalla näin asiakkaillemme ylivertaisia lopputuloksia. 

Emme yritä olla kaikki ongelmat ratkova Leatherman vaan keskitämme ja kasvatamme kyvykkyyttämme nimenomaan innovatiivisissa integraatioissa. Sieltä meidän palomme kumpuaa ja se on ratkaisumme aidon digitalisaation toteuttamiseksi.

Liiketoiminnan aito digitalisaatio

Digitalisaatio muuttaa maailmaa ja siitä puhutaan paljon niin julkisella sektorilla kuin yritysmaailmassakin. Oikein toteutettuna, digitalisaatio tuokin mukanaan mittavan määrän hyötyjä niin organisaatiolle kuin sen sidosryhmillekin.

Me autamme asiakkaitamme uudistumaan ja digitalisoimaan oman liiketoimintansa, järkevin ja soveltuvin osin. Asiakkaamme osaavat oman liiketoimintansa ytimen ja tuntevat oman toimialansa lainalaisuudet, me tarjoamme heille työkalut ja keinot, joilla he pystyvät nostamaan sen kulmakerrointa.

Lisätietoa digitalisaatiopalveluistamme

liiketoimintaa kehittävät innovatiiviset integraatiot

Kilpailuetu ei synny yksittäisten järjestelmien kautta vaan yhdistämällä eri osa-alueiden parhaat ratkaisut liiketoiminnan tavoitteita ja toimintaa palvelevaksi kokonaisuudeksi. Emme toteuta pelkästään integraatioita, jotka siirtävät tietoa eri paikasta paikkaan.

Rakennamme kokonaisuuden, jossa jalostetun sekä yhtenäisen tiedon avulla asiakkaidemme kasvun ja kannattavuuden kulmakerroin nousee.

Aivan kuten jokainen tiimi on erilainen, on jokainen integraatioratkaisukin on oma uniikki kokonaisuutensa. Ratkaisu rakennetaan vastaamaan juuri sinun tarpeitasi.

Lisätietoa integraatiopalveluistamme

Järjestelmien modernisaatiot

Joskus tietojärjestelmäsi saattaa aiheuttaa sinulle harmaita hiuksia. Kehittäjäsi on kadonnut, päivitykset ovat tekemättä, käyttöliittymä on kuralla, käyttäjät nurisevat, raha ei liiku ja jotain tarttis tehdä. Vai oletko kenties ostanut liiketoiminnan, jonka tietojärjestelmistä sinulla ei ole täyttä ymmärrystä? 

Tietojärjestelmähankinnat eivät ole kertaluonteisia, vaan niillä voi olla jopa vuosikymmenien käyttöikä. Maailma kuitenkin muuttuu, digitalisaatio jyllää ja sitä myötä myös järjestelmiin kohdistuvat odotukset ja vaatimukset muuttuvat. Tietojärjestelmä ei käytännössä ole koskaan valmis, eikä sitä kannata jättää nukkumaan.

Me varmistamme, että investointisi liiketoimintasi tärkeimpiin tietojärjestelmiin ei menetä arvoaan ajan hampaissa. Olemme tuottaneet ja testanneet elämän realiteetteihin nojaavan elinkaarenhallinnan palvelukokonaisuuden, jossa turvaamme ohjelmistojen toimivuuden tähän päivään ja jatkokehitysvalmiudet tulevaisuuden haasteisiin.

Lisätietoa modernisaatiopalveluistamme

Kuulostaako hyvältä? Ota yhteyttä myyntiimme!
Ota yhteyttä