Palvelumme – muutakin kuin kaunista koodia

2_Palvelut_T_2858_732x631

Puhumme paljon hakkeruudesta. Se on meidän tapamme toimia ja uskomme sen erottavan meidät markkinasta. Mutta mitä hakkeruus sitten tarkoittaa asiakkaan näkökulmasta, ihan käytännössä?

Se tarkoittaa sitä, että otamme haltuun projektin, jonka toinen toimittaja on jo hylännyt, ja saamme sen valmiiksi tiukassa aikataulussa. Tai sitä, kun pienestä liikkeelle lähtenyt asiakkuutemme laajenee jatkuvasti uusiin vastuualueisiin ja asiakas haluaa toimintatapamme käyttöön myös muihin projekteihin.

Ja se tarkoittaa myös sitä, ettemme pelkää nostaa vaikeita asioita keskusteluun, jos uskomme saavuttavamme paremman lopputuloksen. Nostamme näkökulmia alan kehityskohdista aktiivisesti myös julkisuuteen.

Uskomme hakkeruuteen, sillä meille se on ratkaisu kaikkiin maailman ongelmiin.

Toimintamme kulmakivet

tiimi-ikoni

Hakkeruus on tiimityötä

Onnistuneiden projektien takana on aina tiimi ja meillä asiakas on tiivis osa sitä. Alfamen tiimimallissa tiimin kokoonpano skaalautuu joustavasti asiakkaan tarpeisiin. Yhden raamisopimuksen ansiosta erityisosaajien hyödyntäminen onnistuu ilman ylimääräistä säätöä.

Verkostoikoni

Kumppani­verkosto

Alfamen verkostoon kuuluu yli 10 000 kehittäjää. Tarjoamme asiakkaillemme aina parhaiten tarpeeseen sopivat tiimit: jos tietynlaista erityisosaamista ei ole juuri nyt saatavilla oman henkilöstömme joukosta, hyödynnämme verkostoamme.

Skeittaajaikoni

Ketterästi liikkeelle

Meidän kanssa pääset ketterästi liikkeelle niin suuren kuin pienenkin hankkeesi kanssa. Hankkeen ei tarvitse olla vielä kokonaisuudessaan suunniteltu, vaan teemme sitä kanssasi pala kerrallaan. Ei haittaa, vaikka ketterät menetelmät eivät olisi vielä tuttuja, sillä meidän kanssamme opit ne.

Ja jos tarpeenne on vielä epäselvä, auttavat arkkitehtimme kokonaistilanteen kartoittamisessa ja jatkoaskeleiden muotoilussa.

Pelastusrengasikoni

Tukipalvelut

Sinun ei asiakkaana tarvitse murehtia palveluiden toimivuudesta, sillä valvomme ja yllä­pidämme niitä puolestasi. Haltuun­otamme myös muiden toimittamat palvelut ja autamme niiden elinkaaren­hallinnassa.

Tukipalvelumme skaalautuu joko suoraan käyttäjä­tukeen tai teidän oman tukipalvelunne tekniseksi olkapääksi. Vasteajat ja palvelun laajuus sovitaan tarpeenne ja tuetun palvelun kriittisyyden mukaan.

Autamme erityisesti näissä haasteissa

Liiketoiminnan kehitys ikoni

Liiketoiminnan kehitys ja automaatio

Tunnistamme ja puramme liiketoimintanne pullonkaulat pala kerrallaan ja ketterästi kehittäen. Emme syö elefanttia kerralla, vaan todennamme ratkaisujemme toimivuuden ensin yksittäisen kriittisen prosessin osalta.

Lue lisää

 • Liiketoiminta­prosessien hallinta ja automaatio
 • Pitkäjänteinen kumppanuus
 • Liiketoiminnan tehokkuus ja kustannus­säästöt
 • Prosessi­orkestraattori

Lue lisää

Taloikoni

Tiedonkulku liiketoiminnassa

Nostamme teidät pois epäluotettavan tiedon ja manuaalisen tiedonkaivelun kierteestä. Teknisiä vaihtoehtoja tiedonkulun toteuttamiseksi löytyy useita.

Lue lisää

 • Integraatiot
 • APIt
 • Käyttöoikeus­hallinta
 • Valvonta ja raportointi

Lue lisää

alfame-palvelu-3-tumma

Ohjelmistokehitys ja ketterät tiimit

Luotamme ohjelmistokehityksessä vahvasti moninaisen tiimin voimaan. Siis sellaisen, jossa tiimin jäsenten osaamiset täydentävät toisiaan ja tekemisen laatu varmistetaan kokeneemman kaartin toimesta. Meillä jokainen pääsee tekemään uransa parhaita töitä.

Lue lisää

 • Arkkitehtuuri­palvelut
 • Sovelluskehitys
 • Projektinhallinta
 • Digitaalinen design

Lue lisää

alfame-palvelu-4

Julkishallinto

Voitimme ensimmäiset merkittävät julkis­hallinnon asiakkuutemme jo vuonna 2008. Olemme kehittäneet julkis­hallinnon asiakkuuksien ympärille toimintamallit, joilla vedämme suuriakin hankkeita tehokkaasti laajoissa monitoimittaja­ympäristöissä. 

Lue lisää

 • Pitkä kokemus julkis­hallinnosta
 • Projektien vetäminen monitoimittaja­ympäristössä
 • Läpinäkyvä budjetin­hallinta

Lue lisää

Asiakkaitamme

KEHA PATU

Alfame teki KEHAn kanssa yhteistyössä käyttöliittymän suunnittelun sekä teknisen toteutuksen määrittelyn. Näin hakemusten käsittelyjärjestelmän käyttökokemuksesta saatiin intuitiivinen ja miellyttävä.

Kuva PONSSEn metsäkoneesta

PONSSE

Alfame rakensi ja käyttöönotti PONSSElle keskitetyn prosessialustan eli prosessiorkestraattorin, jolle tehtaan valmistusprosesseja siirretään. Lue lisää!

KEHA

Alfamen ja aluehallintoviraston (AVI) yhteistyön avulla lakisääteinen rahanpesun valvontarekisteri saatiin julkaistua aikataulussa. Alfame toimi AVIn kumppanina KEHAn kautta.

Me autamme eteenpäin

Kimmo Kavander

Kimmo Kavander

Myyntijohtaja

B2B ja Julkishallinto

Varaa aika kalenterista
Samuli Soini

Samuli Soini

Liiketoimintavastaava

Julkishallinto & kumppanuudet

Varaa aika kalenterista
Satu Rantanen

Satu Rantanen

Myyntipäällikkö

Julkishallinto & kumppanuudet

Varaa aika kalenterista

Ajankohtaista

Näytä kaikki uutiset

Voimmeko olla avuksi?

Voit lähettää meille yhteydenottopyynnön alla olevan lomakkeen kautta. Kerro viestissäsi, mitä asiasi koskee, jotta saamme sen ohjattua oikealle ihmiselle.