<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=135298703709534&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> ­

Sujuvaa ja mutkatonta yhteistyötä

Omnia etsi kumppanikseen ketterää ja vastuullista toimijaa, joka jakaisi heille osaamistaan ja asiantuntijuuttaan. Tärkeää oli mutkaton kommunikaatio sekä yhteiset työtavat ja tahtotila. Yhteistyön lopputuloksena syntyi vaatimusmäärittely, joka tukee Omniaa vahvan tietoympäristön kehittämisessä.

Lataa maksuton kuvaus yhteistyöstä ja lue Omnian mietteitä yhteistyöstä Alfamen kanssa!

LATAA ASIAKASTARINA

Integraatioarkkitehtuurin tavoitetilan määrittely

Omnian ja Alfamen yhteistyö alkoi, kun Omnia etsi kumppania organisaationsa integraatioarkkitehtuurin määrittelyprosessiin. Omnian tavoitteena oli kehittää toimintaansa parantamalla järjestelmien taustakyvykkyyksiä, selkeyttämällä kommunikaatiota ja mahdollistamalla vapaampaa tiedonjakoa.

Alfamen rooli hankkeessa oli asiantuntijuuden jakaminen ja vaatimusmäärittelytyö. Vaatimusmäärittely sisälsi Omnian integraatioiden nykytilan kuvauksen ja tulevaisuuden tavoitteiden asettamisen.

Omnia haki kumppania, jonka kanssa viestintä toimii

Omnian ja Alfamen yhteistyössä palaset loksahtivat kohdalleen. Omnia oli erityisen tyytyväinen Afamen tiedonkulkuun, sillä molemmat osapuolet olivat jatkuvasti tietoisia projektin tilanteesta. Alfamen asiantuntijat jakoivat osaamistaan avoimesti, mikä mahdollisti myös Omnian omien työntekijöiden oppimisen. Sujuvan viestinnän ansiosta projektin resursointi onnistui ja se valmistui tavoiteaikaa nopeammin alittaen suunnitellut kustannukset.

Omnia oli erityisen vakuuttunut Alfamen asiantuntijuudesta ja osaamistasosta. “Tunnistimme sen, että Alfame on tehnyt tämäntyyppisiä projekteja ennenkin”, Omnian tietohallintopäällikkö Tuukka Soini toteaa. 

Lue lisää yhteistyöstä ja toteutuksesta lataamalla asiakastarina!

Omnia asiakastarina 

Omnia

Omnia on yksi Suomen laajimmista koulutuskuntayhtymistä.  Omniassa osallistuu ammatilliseen koulutukseen vuosittain yli 10 000 oppijaa, joista perustutkintokoulutuksessa on noin 5 000. Vapaan sivistystyön kursseilla elämäänsä rikastuttaa vuosittain yli 40 000 kursseilla kävijää: kursseja on tarjonnassa noin 3 000! Oppisopimuksen kautta ammatin hankkii yli 2 700 henkilöä. Aikuislukion opintietä kulkee reilu 2 000 opiskelijaa, ja yli 200 nuorta löytää vuosittain suunnan elämälleen nuorten työpajoilla. Suuren oppilasmäärän lisäksi Omnialla työskentelee lähes 1000 osaajaa.

Tutustu lähemmin Omniaan.

LATAA ASIAKASTARINA

Kuulostaako hyvältä? Ota yhteyttä myyntiimme!
Ota yhteyttä