<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=135298703709534&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Alfamelaiseksi alfamelaisten joukkoon? Näin homma etenee!

Rustaa hakemus tai varaa keskusteluaika Kain kalenterista. Ei valmista CV:tä tai hakeminen tuntuu työläältä? Pistä soittaenCV kuin nälkävuosi? Mahtavaa, lähetä se meille hakemuksen kanssa!

infograph-5.png

Mitä haluamme sinusta tietää?

Osuitpa haaviimme mitä kautta tahansa, meitä kiinnostaa sinussa erityisesti kaksi asiaa:

Osaamisesi ja kokemuksesi

Millaisia töitä olet tehnyt ja millainen rooli sinulla on projekteissasi ollut? Mitä olet työssäsi saavuttanut? Löytyykö pöytälaatikostasi myös harrasteprojekteja? Aina vaan parempi, kerro niistäkin!

Mikä saa työsydämesi sykkimään

Mitä ihan oikeasti haluaisit tehdä työksesi? Mikä saa sinut innostumaan? Mitä kohtaan tunnet vimmaa ja poltetta juuri nyt ja tulevaisuudessa?

Näin integroimme sinut Alfamen ytimeen

Aiomme jatkossa kehittyä edelleen erityisesti integraatioiden kiehtovassa maailmassa. Koska integraatiot ovat meille sydämen asia, haluamme hoitaa laadukkaasti myös sinun integrointisi Alfameen. Näin sen teemme.

Ennen puumerkkiä

Keskustelemme kanssasi tulevista työtehtävistäsi ihan käytännön tasolla jo ennen kun rustaat puumerkkisi työsopimukseen. Näin varmistamme, että tarjolla oleva työ vastaa odotuksiasi etkä osta sikaa säkissä, vaan tiedät millaiseen saveen tulet kourasi upottamaan.

Puumerkin jälkeen

Kun olemme paiskanneet kättä yhteisen matkan aloittamiseksi, sovimme ajankohdan, jolloin liityt virallisesti Alfamen porukkaan. Haluamme sinut osaksi yhteisöämme jo ennen aloituspäivääsi. Kutsummekin sinut kesäjuhliin, pikkujouluihin tai muihin tapahtumiimme, vaikka työsuhteesi ei olisi vielä alkanut. Avaamme sinulle myös viestintäkanavat, joissa voit keskustella tulevien kollegojesi kanssa sinua askarruttavista asioista.

Ensimmäinen päiväsi alfamelaisena

Virallinen perehdytyksesi alkaa luonnollisesti ensimmäisestä työpäivästäsi. Huolehdimme, että pelisi ja pensselisi ovat valmiina sinua odottamassa ja esittelemme sinut mentorillesi. Hän on tukesi ja turvasi samassa toimistossa, joka toimii Alfame-kotipesänäsi. Hän vastaa kysymykseen kun kysymykseen; kertoo sinulle, mistä löydät kahvikupit ja huolehtii, ettet jää porukasta kun on lounasaika. Ensimmäisten päiviesi tärkein tavoite on tutustua alfamelaisiin sekä asettua taloksi ja osaksi Alfamen porukkaa.

Scrum – oiva viitekehys myös perehdytykseen

Ensimmäisen viikkosi aikana pidämme päivittäiset perehdytys-scrumit varmistaaksemme, että saat varmasti kaiken tiedon ja tuen, jota tarvitset. Jatkamme scrumeja niin kauan, että hyppäät varsinaisiin hommiisi osaksi tiimiäsi oli kyse sitten asiakasprojekteista, sisäisestä kehityksestä tai vaikkapa myynnistä. Jokaisella alfamelaisella on vastuu auttaa uusi työkaveri hyvään alkuun. Jos tätä halua ei löydy, ei todennäköisesti koskaan päädy alfamelaiseksi, sillä meiltä ei oikeastaan löydy yhtään tehtävää, jossa voisi puurtaa yksinään.

Koeajan ydin – molemminpuolinen palaute

Koeajalla haluamme varmistaa, että olemme sopivat toisillemme. Ilman palautetta ei kukaan kehity, ja tapaat säännöllisesti itse valitsemasi sparraajan palautekeskustelun merkeissä. Haluamme tietää, miten sinulla menee ja miltä sinusta tuntuu ja kuulla, missä olemme onnistuneet ja missä voisimme parantaa. 

Avaimet alfamelaisuuteen

Koeajan ja perehdytyksemme tärkein tavoite on saada sinut löytämään paikkasi Alfamella ja varmistaa, että meillä on yhteinen suunta. Seuraamme koeajalla ennen kaikkea kahta asiaa: sitä, että sinä ja osaamisesi ovat löytäneet meiltä paikkansa ja että olet osoittanut tiimipelurin henkeä, jota ilman ei meillä pärjää.

Ennen puumerkkiä
Puumerkin jälkeen
Ensimmäinen päiväsi alfamelaisena
Scrum – oiva viitekehys myös perehdytykseen
Koeajan ydin – molemminpuolinen palaute
Avaimet alfamelaisuuteen
Kuulostaako hyvältä? Ota yhteyttä rekrytointiimme!
Ota yhteyttä