Alfame työpaikkana

11_Tyopaikat_1876_732x631

Hakkeruus muuttaa kaiken.

Alfame on kehittäjien talo. Se on kehittäjien rakentama, kehittäjille. Oli sitten nuori kyky tai kaiken koodannut maestro, meitä kaikkia yhdistää hakkeruus – ja meille se on ratkaisu maailman kaikkiin ongelmiin.

Avoimet työpaikat

9 syytä valita Alfame

sydänikoni

Joustavuus. Risto viljelee keväät ja syksyt perunoita, Kalle pyrähti syksyksi Tanskaan. Oli elämäntilanteesi mikä tahansa, me sumplimme työt siihen sopivaksi. Vapaata saa kun pyytää, ja osa-aikaisuus on meillä mahdollisuus eikä uhka.

sydänikoni

Paikka­riippumattomuus. Voit tehdä töitä siellä, missä se milloinkin parhaiten onnistuu. Olemme satsanneet niin toimistojen viihtyisyyteen kuin etätyön sujuvuuteen. Tiimikavereihin pidämme tiiviisti yhteyttä paikasta riippumatta.

sydänikoni

Yhteistyö. Oletko oman osaamisalueesi guru tai kaipaatko kainalosauvaa tiukassa paikassa? Sparraaminen, avoimuus ja haasteiden taklaaminen yhdessä on meillä verissä. Ketään ei kärrätä yksin tulipaloja sammuttelemaan.  

sydänikoni

Ketterä kokeilu­kulttuuri. Hakkeroimme jatkuvasti kulttuuriamme ja työnteon tapoja ja muutamme sen, mikä mättää. Jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa. Arkemme järjestämme ketterästi ja itseohjautuen. 

sydänikoni

Elämän mittainen oppiminen. Meillä on verissä se, että joka päivä opitaan uutta ja siihen myös kannustetaan. Sertifikaateista ja jopa kirjojen lukemisesta kolahtaa tilillesi koulutusbonusta. 

sydänikoni

Vapaa-ajan riennot. Työystävät ovat meille rakkaita. Kiinnostaako eräjormailu, valokuvaaminen, kuntoiluhaasteet tai vaikkapa lautapelit? Meillä pääset harrastamaan hyvässä seurassa.

sydänikoni

Yksi Suomen parhaista työpaikoista. Haluamme tehdä työstä ja elämästä mielekästä. Olemme jo pitkään pitäneet kärkisijoja Suomen parhaiden työpaikkojen tutkimuksessa. Vuonna 2020 kiilasimme Great Place to Work -listauksen ykköseksi.

sydänikoni

Monipuoliset edut. Työvälineet viimeisen päälle, henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin palveluja, hackathoneja ja muita meininkejä, opiskelumahdollisuuksia. Palkan lisäksi saat meillä merkittäviä ja uniikkeja etuja.

sydänikoni

Työystävät. Ihmiset ja työyhteisö ovat monille töissä lopulta se kaikkein tärkein juttu. Meillä on avoin ja autettinen ilmapiiri, kuppikunnat loistavat poissaolollaan emmekä turhia pönötä. Meillä saat olla oma itsesi ja löydät varmasti porukastamme uusia ystäviä.

Hakkeruus on toiminta­tapamme

Hakkeruus ei ole vain oivaltavia ratkaisuja ja kaunista koodia. Se on yhteistyötä asiakkaan ja toistemme kanssa. Periksiantamattomuutta haasteiden edessä. Yhdessä voittamista. Jatkuvaa itsemme kehittämistä.

Hakkeruutta kuvaavat myös arvomme. Ne näkyvät arjessamme joka päivä ja ovat meitä yhdessä pitävä liima:

Oppiminen

Suhtaudumme intohimoisesti omaan osaamiseemme ja sen jatkuvaan kehittämiseen. Kokeilemme rohkeasti ja otamme oppia virheistä.

Yhteistyö

Välitämme toisistamme. Istumme työystävien, asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa samalla puolella pöytää. Autamme muita emmekä jätä ketään yksin.

Sisukkuus

Mikään haaste ei ole meille liian suuri. Ponnistelemme sisukkaasti päästäksemme
parhaisiin lopputuloksiin.

Kukin osaaja viihtyy siinä mitä rakastaa tehdä. Siksi me skippaamme turhat hierkarkiat ja pokkuroinnit. Meillä jokainen on yhtä aikaa erityisyksilö ja yhteisömme tasavertainen jäsen. Autamme toisiamme kehittymään. Pidämme toistemme puolia. Yhteisen hakkeruuden ansiosta jokainen pääsee tekemään meillä uransa parhaita töitä.

Yksi Suomen parhaista työpaikoista

Vuonna 2020 pokkasimme ensimmäisen sijan Great Place to Work -tutkimuksessa. Pysyttelimme Suomen parhaiden työpaikkojen kärkikolmikossa neljä vuotta peräkkäin tutkimukseen osallistuessamme.

Luotamme toisiimme, olemme ylpeitä aikaansaannoksistamme ja tykkäämme tehdä töitä yhdessä. Tule mukaan hakkeroimaan kulttuuriamme kohti uusia ennätyksiä!

kalle_hackathon

Alfame numeroina

2004

Alfame perustettiin

Pikkufirman karikot on jo ohitettu, mutta jäykkää korporaatiota meistä ei saa tekemälläkään.

124

Työ­kaveria

Kasvamme tasaista tahtia. Syksyllä 2023 meitä oli jo 124 ja lisää työystäviä palkataan kaiken aikaa.

4

Koodari­heimoa

Koodia syntyy .NET, integraatio-, OSSi- ja fronttiheimoissa. Lisäksi tarinaamme on luomassa joukko muiden alojen asiantuntijoita. 

7

Toimi­pistettä

Meillä on toimistot Helsingissä, Tampereella, Turussa, Jyväskylässä, Oulussa, Rovaniemellä ja Kokkolassa - sekä kodeissa, mökeillä tai vaikkapa junassa.

42,5

eNPS

Alfamelaiset suosittelevat erittäin lämpimästi työpaikkaansa ystävilleen ja tuttavilleen. (Employee Net Promoter Score, asteikko -100–100)

16 %

Liikevaihdon kasvu

Liikevaihtomme oli n. 11,4 miljoonaa euroa 6/2023 päättyneellä tilikaudella.

Avoimet työpaikat

Ajankohtaista kulttuuristamme

07.02.2024
Alfame työpaikkana

Näin perehdytetään uusi hakkeri

Alfamella uusien työntekijöiden kokemus perehdytyksestä on aina ollut huippulukemissa. Läksimme Mirkan matkaan tutustumaan, kuinka homma toimii.

Näytä kaikki uutiset

Edut

Meillä saat palkan päälle sievoisen setin rahanarvoisia etuja:

 

Koulutus­bonukset

Tuemme omalla ajalla oppimista maksamalla siitä selvää rahaa.

Työvälineet

Koneissa ei pihistellä ja saat valita omat työvälineesi itse.

Puhelinetu ja netti

Jotta työt ja huvit sujuvat pätkimättä sijainnistasi riippumatta.

ePassi

Lounaetu & kulttuuria, liikuntaa, hyvinvointia ja matkustusta.

Lääkäri & vakuutus

Meillä on laaja työterveyshuolto ja  tapaturmavakuutus vapaa-ajalle.

Toimistot

Käytettävissä myös omiin tilaisuuksiin, kuten perhejuhliin tai illanviettoihin.

Hackathon

Koko talon hackathonit sekä huvitoimikunnan monipuoliset paikalliset riennot.
 

Ota yhteyttä rekrytointiin

Haluaisitko kuulla lisää meistä työkavereina tai uramahdollisuuksista Alfamella? Ole ihmeessä yhteydessä Susannaan ja jutellaan tarkemmin! 

Susanna Huhmarniemi

Susanna Huhmarniemi

Talent Acquisition Specialist

Rekrytointi