<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=135298703709534&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Järjestelmät eivät saa jarruttaa liiketoimintaa 

Joskus tietojärjestelmäsi voi aiheuttaa sinulle harmaita hiuksia - kehittäjäsi on kadonnut, päivitykset ovat tekemättä, käyttöliittymä on kuralla, käyttäjät nurisevat, raha ei liiku ja jotain tarttis tehdä. Vai oletko kenties ostanut liiketoiminnan, jonka tietojärjestelmistä sinulla ei ole täyttä ymmärrystä?

Ota avuksesi kokenut tiimimme, joka on tunnettu tehokkuudestaan ja sitoutumisestaan sekä siitä, että yhteistyö todella pelaa!

Ketterää ja jatkuvaa kehittämistä

Ohjelmistokehitystämme ohjaa vahva asiakas- ja liiketoimintalähtöisyys. Asiakkaat, tarpeet ja projektit ovat aina ainutlaatuisia, jolloin projektimalli räätälöidään aina tapauksensa mukaan. Uskomme, että parhaimmat innovaatiot syntyvät tiiviissä yhteistyössä sekä asiakkaan että tiimimme kesken.

Ymmärrämme myös sen, että tietojärjestelmähankinnat eivät ole kertaluonteisia, vaan niillä voi olla jopa vuosikymmenien käyttöikä. Emme ajattele, että projektin loputtua työmme on tehty, vaan haluamme varmistaa, että myös ohjelmiston operointi, ylläpito ja jatkokehitys ovat hoidettavissa laadukkaasti.

Me varmistamme myös, etteivät investointisi liiketoimintasi tärkeimpiin tietojärjestelmiin menetä arvoaan ajan hampaissa. Takaamme tietojärjestelmiesi toimivuuden niin tänään kuin huomennakin ja tarjoamme jatkokehitysvalmiudet tulevaisuuden haasteisiin.

Kuulostaako hyvältä?