<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=135298703709534&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

tarvitsetko ICT-kumppanin, joka todella hallitsee toimialasi kiemurat?

Tietojärjestelmien ja muiden digitaalisten työkalujen tehtävä on tukea liiketoimintaasi ja varmistaa, että henkilöstösi pystyy tekemään arvokasta työtään parhaalla mahdollisella tavalla. Jotta se onnistuisi, täytyy ICT-kumppanin osata asettua nahkoihisi.

Vuosien kokemus ja läheinen asiakastyömme on opettanut meille monen toimialan ominaispiirteet. Kun organisaatiosi toimintaa pitää kehittää, voit luottaa, että Alfamelta löytyy kokemusta ja näkemystä siihen, kuinka se juuri teidän toimialallanne onnistuu.

Vuosien varrella olemme keränneet erityisen paljon kokemusta sosiaali- ja terveysalalta, julkisesta hallinnosta, koulutus- ja kasvatusalalta, logistiikasta ja teollisuudesta. Teemme kuitenkin laaja-alaisesti töitä myös näiden toimialojen ulkopuolella, joten kurkkaa referenssimme tai ole meihin suoraan yhteydessä, jos haluat kuulla lisää kokemuksestamme tiettyihin tarpeisiinne liittyen.

 

Tutustu toimialakohtaisiin palveluihimme

Näin autamme sinua

Saat meiltä vaativat integraatiot, kevyet mutta perusteelliset prosessiautomaatiot ja monet muut digitaalisten järjestelmien kehittämisen palvelut. Olemme mullistaneet asiakkaidemme tekemistä esimerkiksi näillä tavoilla:

  • järjestelmäintegraatiot ja ohjelmointirajapinnat
  • prosessiautomaatiot
  • käyttäjienhallinnan työkalut
  • arkkitehtuurin kehittäminen ja tiedonhallinnan parantaminen
  • käyttöliittymien saavutettavuuden parantaminen
  • asiointijärjestelmien kehitys
  • järjestelmien ylläpito.

Copy of 20200122_Alfame_240res-8

Eikö toimialasi ollut listalla? Ei se mitään – osaamme silti auttaa. Ota yhteyttä ja katsotaan, miten voimme ratkaista haasteesi, olipa hakusessa sitten täysin räätälöity paketti tai ketterä ratkaisu tuttuun järjestelmään.

OTA YHTEYTTÄ

Kuulostaako hyvältä?