<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=135298703709534&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Maksuton opas ohjelmointirajapinnoista ja API:sta

IT-ratkaisut ovat tyypillisesti olleet laajoja teknologia- ja toimittajasidonnaisia palvelukokonaisuuksia, mutta API-strategiaan keskittymällä tiukoista sidoksista pääsee irrottautumaan. API:t mahdollistavatkin mm. toimittajariippumattomuutta, helppoa jatkokehitystä ja ylläpidettävyyttä sekä uusien innovaatioiden luomista koko liiketoiminnalle. API:t eivät ole vain teknisiä päätöksiä, vaan vaikuttavat koko liiketoimintaan.

"Avain ketterän liiketoimintastrategian toteuttamiseen - API/Ohjelmointirajapinta-opas" on maksuton materiaali sinulle, joka haluat kasvattaa API-tietouttasi ja ymmärtää lisää API:n mahdollisuuksista liiketoiminnalle.  

Oppaasta saat lisätietoa mm. seuraavista aiheista:

  • Mitä API eli ohjelmointirajapinta käytännössä tarkoittaa? 
  • Mitä hyötyä API:n hyödyntämisestä on liiketoiminnalle? 
  • Millaisia mahdollisuuksia API:t tuovat? 
  • Mitä API Management eli API-hallinta tarkoittaa?  
  • API-strategia osana IT-arkkitehtuuria

Opas on suunnattu IT-päättäjille, jotka haluavat kehittää liiketoimintaansa, mutta soveltuu kaikille rajapinnoista kiinnostuneille.  

Lataa opas täyttämällä oheinen lomake! Lataaminen on täysin maksutonta, eikä sido sinua mihinkään. Täyttämällä lomakkeen annat kuitenkin luvan markkinointiviestintäämme, mutta voit perua luvan milloin tahansa.

Lataa opas: