Julkishallinto

Alfame on valittu Turun kaupungin puitesopimustoimittajaksi IT-konsultointi- ja asiantuntijapalvelualueella.

Sopimuksen kohdealueena on Arkkitehtuurien määrittely ja se päättyy 31.10.2018 ja siinä on yksi optiovuosi.

Lue uutinen

Julkishallinto

Alfamen toteuttama mallioikeuksien tietopalvelu on otettu käyttöön Patentti- ja rekisterihallituksen asiakkaille. Uusittu palvelu tarjoaa entistä monipuolisemmat hakumahdollisuudet.

Lue uutinen

Julkishallinto

Alfame on valittu Pirkanmaan Sairaanhoitopiirin puitesopimustoimittajaksi Open Source –palvelualueelle. Sopimus on voimassa 2+2 vuotta.

Sopimuksella on sovittu ICT–asiantuntija- ja konsultointipalveluiden hankinnasta, jotka liittyvät sovellusten ja tietojärjestelmien tekniseen ja toiminnalliseen suunnitteluun, kehittämiseen ja toteutukseen, sekä ICT-toimintaympäristön kehittämiseen liittyvään konsultointiin.

Palveluita toimitetaan Pirkanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymälle, sen liikelaitoksille ja konserniyhtiöille.

Lue uutinen

Uutiset, Julkishallinto

Voitto tiukassa kisassa

Alfame valittiin mukaan KL-Kuntahankintojen puitesopimukseen Palvelualue B:ssä, suunnittelu- ja määrittelypalvelut sekä Palvelu C:ssä, integraatiot, ohjelmointi ja testaus.

Lue uutinen

Julkishallinto

Alfame on valittu mukaan valtion hankintojen puitejärjestelyyn 2015–2019, jonka kohteena on IT-asiantuntijatyö. Alfame oli mukana useissa voittaneissa ryhmittymissä ja menestys osoittaa tuotannon laadun, tuottavuuden ja kilpailukykyisen hinnoittelun.

Lue uutinen